Painokäyrä





keskiviikko 21. elokuuta 2013

UUsia tavoitteita ja polkuja

Taas on kulunut hurjasti aikaa viime kirjoittelusta. Tuntuu, että en ehdi kirjoitella tai jaksa avata tietokonetta enää illalla töistä tultuani. Ehkä ei oikein ole ollut mitään kirjoittamisen aihettakaan, laihtumista ei ole tapahtunut kuin ehkä noin kilon, siinä se junnaa 87 molemmin puolin.

Lisämotivaatiota on toki taas tullut. Ystäväni suositteli kalorilaskuri.fi käyttöä, ja liityinkin ihan jäseneksi kahdeksi viikkoa kokeena. Ei ole kovinkaan kallis käyttää ja hyvin pystyy seuramaan ja kirjamaan päivän syömisiä+ seuramaan kehitystä. Tänään sovittiinkin sitten samaisen kaverin kanssa yhteinen tavoite. Hän ehdotti 10 kiloa pois ja 10 kilometrin lenkki ensi toukokuuhun mennessä. Mielestäni se kuulosti oikein kohtuulliselta ja hyvältä. Itse olisin ehkä taas lähtenyt tekemään aikataulullisesti liian tiukan tavoitteen. Koitetaan tällä kertaa tällaista leppoisampaa tahtia, ehkä se tuottaa paremmin tulosta. Tämän  mukaan siis painan 77 kiloa ensi toukokuussa, eli olen juuri ja juuri normaalipainoinen.

Tällä viikolla aloin haaveilemaan siitä tunteesta kun housut löystyvät---aaah miten laihaksi ja keveäksi sitä silloin tuntee itsensä, huolimatta siitä mitä vaaka näyttää( jos nyt suunta on kuitenkin alaspäin).
Tänään tein myös pitkästä aikaa tietoisen tiukan valinnan. Vaikka kaloreita olisi vaikka kuinka paljon vielä ollut illaksi, valitsin jätksikioskilla jätskin sijaan rasiallisen mehevän pulleita vadelmia. Söin ne kaikki ja olo oli hyvä koska olin osannut kieltäytyä ja kuitenkin saanut nauttia :) Noita lisää, tiettyjen kaavojen(esim kieltäytymisten) toistaminen vahvistaa ja luo niitä aikaisemminkin mainitsemiani uusia polkuja aivoihin. Psykologiaa tämä uusien tapojen oppiminen.

Jäin oikein maiskuttamaan tuota mielikuvaa uusista poluista ja uusista mahdollisuuksista. Sen koitan pitää mielessäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti