Painokäyrä





sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Absolutismia, juhlimista ja punttisalia

Projetki jatkuu, pysyy, lainehtii ja tekee kieppejä. Tasaisesti ollaan siis menty. Edellisen kirjoituksen jälkeen paino on hilautunut ehkä kilon-kaksi alaspäin (nyt 85,5). Alan päästä kiinni liikuntaan ja rauhalliseen, järkevään syömiseen kiinni. Elämäniloakin ehkä ollut hiukan enemmän.
Juhlistin viime viikolla melkein kuuden viikon kokonaan alkoholittoman (ja savuttoman....) jakson jälkeen. Rapujuhlien kunniaksi join( ja poltin...) oikein kunnolla :) Oli tosi hauskaa ja päätin, etten ihan absolutistiksi ryhdy, mutta seuraavan kahden päivän päänsäryn jälkeen ajattelen, että sitä juomista voi sitten kuitenkin harrastaa erittäin harvoin. En jaksa enää niitä migreenejä, ne vie ihan mehut. Kuitenkin tämän kaiken jälkeen, olen pysynyt terveellisen elämän raiteilla. Se tuntuu hyvältä. Olo on tosi varma ja terve. Tiedän, että haluan jatkaa tätä nyt näin ja ottaa sitten alkoholia vain erityisten juhlien kunniaksi. En tarvitse alkoholia, jos menen katselemaan keikkoja tms. itseasiassa mulla on rennonpaa ilman sitä, kun ei takapiru omatunto kokoajan muistuta taustalla seuraavien päivien migreeneistä.

Kävin myös punttisalilla eilen neljän kuukauden tauon jälkeen. Spagettijalat ja kädet sain illaksi, mutta voi että kun tuntuu hyvältä ja timmiltä kropassa tänään, kyllä tuo lihaskuntoharjoittelu on tärkeä tie onneen tässä kropan kuntoon laittamisessa, niin tylsää puuhaa kuin se punttien nostaminen onkaan....

Projekti jatkuu, tasaantuu, löytää vahvat uomansa, uudet polkunsa, etenee hiljaa, mutta varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti