Painokäyrä





sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Vähän eilinen olo

Migreeni jäi sitten tulematta viime kerralla. Kasvot vasemmalta puolelta jomottivat jo siihen malliin, että kohta alkaa, mutta lenkin aikana se olo jotenkin laukesi ja särky hävisi. Siinä vaiheessa tuntuu tietty riskaabelilta lähteä lenkille, koska yhtä hyvin olisi voinut käydä päinvastoin, särky olisi voinut räjähtää kunnolla käyntiin.... Nyt kävi toisin ja olen onnellinen siitä, että otin riskin. Luotin  kuitenkin viimekertaiseen onnistumiseeni kun migreeni hyppäsi yhden varman kerran yli, ehkä nuo magnesiumtabletit nyt pitävät pahemmat säryt loitolla.

Eilen uskaltauduin ravintolaan vaikkakin mulla on just nyt kuukautisten vuoksi migreenialttein aika. Join kaksi lasillista kuohuviiniä ja yhden pieneen lasiin kaadetun siiderin. En polttanut yhtään tupakkaa mistä olen erittäin ylpeä! Lähdin vähän aikaisemmin kotiin ja nyt aamulla olo on hiukan pöhnänen, päässä jomottaa vähäsen, mutta enemmän tavallisen päänsäryn tapaan. Otin pari buranaa, toivon, että en nyt juomisella laukaissut uutta migreenikierrettä....

Painon kehitys on hyvä. Tänään aamupaino 81.6 ja eilen jopa 81.3. Tällainen laiska sunnuntai voi olla haasteellinen, siksi se onkin nyt täynnä ohjelmaa. Lasten kanssa uimaan, jonka jälkeen kotiin ja kaveri lapsineen kylään. Illalla voisin, mikäli ehdin tai jaksan... mennä lenkille, ihan  vain, jotta migreeni pysyisi loitolla :)

Huomaan tänään, että hieman apea olo eilisistä sosiaalisista kohtaamisista saa ruokahaluni nousemaan. Iloisena ja välittömänä en halua syödä, mutta kun taustalla painaa jokin murhe, hälläväli-ilmapiiri alkaa lähestyä. Koitan nyt kohdata nuo tunteet, enkä hukuttaa niitä ruokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti