Painokäyrä





maanantai 2. syyskuuta 2013

Läheltä liippas..

Eilen illalla sohvaperunana tuli niin KAMALA hinku jotain hyvää, meinasin lähteä kauppaan hakemaan suklaalevyä tai vähintäänkin kaapille ottamaan kasan voileipäkeksejä. Mietin siinä, että mikä hitsit mut nyt saa haluamaan ihan himona jotain herkkua ja mieluiten hiilaripitoista ja kunnolla. No istuin siinä kauan ja odottelin, että himo menis ohi, mut ei se oikein toiminut, siinä se vaan kummitteli. Onneks leffa loppui, eikä jäänyt mitään syytä enää valvoa ja mässäillä. Nousin nopsaan ylös ja hilasin itseni sänkyyn. Siinä sitten vielä hetken kirjaa lukiessani himo pikkuhiljaa hälveni vaikkei poistunut kokonaan.

Mietin siinä taistelussani,  että mistä tällainen johtui. Syitä kyllä löytyi, mutta ehkä juuri niiden vuoksi olisinki antanut itselleni luvan herkutella ajatuksella "poikkeuskerta". Menkat olivat alkamassa, eli siinä se suurin syy, silloin tekee aina mieli makeaa. Mutta olisi kyllä ollut virhe vetää navan täyteen suklaata, paino olisi ollut paljon enemmän kuin nyt aamulla, joka ilmankin herkuttelua oli noussut vissiin menkkaturvotuksen takia 85.9 asti (eli +400g eilisestä). Kilon plussalla olisin voinut masentua ja jatkaa herkuttelulinjaa.

Hyvä siis näin, tästä on hyvä aloittaa tuleva viikko. Migreeniä voi olla tiedossa, koitan sitten vain kestää ja olla syömättä liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti