Painokäyrä





maanantai 30. syyskuuta 2013

Synninpäästöä eilisestä ahmimisesta ja matkakuumetta

Niin...eilinen elinen olo sai mut pitkästä aikaa syömään liikaa. Ei ihan mahdottomia määriä, mutta kuitenkin. Vaikka olen kirjannut syömiseni kalorilaskuriin kuuliaisesti nyt jo yli kuukauden ajan, eilen tuli välipäivä. En vaan jaksanut miettiä, saatikka sitten kirjoittaa ylös syömisiä...Tässä nyt esimerkkiä pikkasen huonosti menneestä päivästä: (Tuloksena muutaman sadan gramman painonnousu 81.6 ->82.0)

Aamupala: Keitetty kananmuna, 2 Ruispalaa, Oivariiniä, pari mökkipuun omenaa, banaani

Välipala (uimahallivisiitin jälkeen) Korvapuusti

Päivällinen: 8-12kpl lohipullia(eines) 2,5 uuniperunaa, 2 mustekalarengasta (Tässä lähti käsistä, en jaksanut välittää saatikkaa edes laskea paljonko tuli syötyä)

Välipala: puolukkarahkaa n. 2 dl (Flora vispi, 2prk rahkaa, pussi puolukoita, sokeria kunnolla)

Iltapalaaa.... Pala juustoista eilistä pitsaa...Kulho maustamatonta jogurttia, jossa sokeria ja paljon mysliä...

Sitten alkoivatkin ilmavaivat....Söin liikaa, tulin myös apeaksi ja kiukkuiseksi, onneksi tajusin mm. illemmalla alkaneen päänsärkyni takia mennä ajoissa nukkumaan, olisin muuten jatkanut syömistä...

Aamulla heräsin virkistyneenä ja parasta oli, että päänsärkyni olikin poissa, se ei ollutkaan yön aikana äitynyt kolmen päivän migreeniksi, mikä helpotus!! Pääsin siis sittenkin aamulla viettämään luxusmaanantaitani, eli punttisali ja uintiyhdistelmä + lounas uimahallilla. Tällä kertaa sain vielä seuraa ystävästäni, oli mukavaa!

Nyt työpäivän jälkeen migreeni kolkuttelee taas oveen...en päästäisi sisään, mitähän nyt keksisi...rauhallinen iltakävely?

Odotan kovasti ensi lauantaita, silloin lähdetään kahden kaverini kanssa matkalle Gdanskiin, ihan mahtavaa! Harmi vaan, että pelkään kuollakseni lentämistä...koitan miettiä vain niitä mukavempia puolia matkassa, aivan mahtavaa lähteä noin kauas vain kavereiden kanssa, ennen olen matkustanut vain perheen kesken kauemmas, nyt on korkea aika lähteä reissuun tyttöporukalla!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti