Painokäyrä





torstai 26. syyskuuta 2013

Positiivisia tuulia, mutta hieman tummia pilviä tullut taivaalle...

Hyvin on mennyt tämä viikko. Olen ollut iloinen ja onnellinen mm.uudesta musiikkiharrastuksesta. Tuntuu, että elämä löytää pikkuhiljaa paremman suunnan. Paino pyörii välillä 82-82.3, eli tosi hyvältä näyttää.

Nyt on tänään kuitenkin hiukan tummia pilviä taivaalla. Migreeni koputtelee tuossa hiljaa ovea, tunnustelee pääsisikö pääkoppaani asumaan muutamaksi päiväksi...En milläään päästäisi sisälle. Ajattelin karata lenkille, jospa taas voittaisin migreenin kuten viime kerralla jollloin se jäi kokonaan tulematta. Oli se uskomatonta! En ole vuosiin kokenut moista. Tasaisesti se on tullut aina vähintään kerran kuukaudessa usean vuoden ajan, mutta nyt jäi kerta välistä. Kävin kyllä lenkillä silloin koputtelupäivinä ihan päivittäin, luulen, että hien pintaan nostamisella oli jotain vaikutusta. Olen myös syönyt tämän syksyn magnesiumtabletteja, luin jostain,e ttä magnesiumpitoisuudet laskevat migreenipotilailla migreenin aikana. Syytä en siis tiedä, mutta kaikkeni teen, että selvisin taas vähällä....Tässä on nyt samalla riski, että syöminen lisääntyy hieman, koitan olla itselleni armollinen, mutta silti pitää kiinni terveellisistä elintavoista.

3 kommenttia:

  1. Mulla itselläni migreeni ja verenpaine liittyivät toisiinsa, nyt kun on otettu rr-lääke käyttöön niin ei ole migreeniäkään ollut =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi HoPeSo :) Olen myös miettinyt verenpaineen yhteyttä. Itselläni on hyvin matala verenpaine ja leposykekin joskus jopa 43, mutta siinä välillä 43-50 kuitenkin aina. Matala verenpaine on vissiin vaikea lääkitä....Onko sulla korkea paine?

    VastaaPoista
  3. Lääkärin mukaan kohtauksen ollessa "päällä" mulla alkoi verenpaine nousta (yläpaine 140-160) ja sen vuoksi kipu ei lauennut migreenilääkkeillä. Normaalisti ollut 116 luokkaa ja nyt kun lääkitys niin on alle 110. Alhaisen verenpaineen yhteydestä en osaa sanoa, mutta kannattaa kysyä hoitavalta lääkäriltä =)

    VastaaPoista