Painokäyrä





sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ihme olo ja herkuttelua

Nyt on sunnuntai. Heräsin väsyneenä ja orastava migreeninalku päässä. Koitin juoksulenkkiä, mutta olin armollinen itselleni ja kävelin suuren osan. Oli huono olo,äklötti ja väsytti. Vaaka näytti aamulla tasan 83, eli nyt on kyllä suunta erittäin hyvä., pudotusta eilisestä on 500grammaa. Otin erillaisten velvollisuuksien jälkeen noin tunnin päiväunet ja migreeniolo häipyi. Jäljelle jäi ihan suunnattoman suuri tarve syödä jotain kunnolla. Nälkä tai puoliksi tyhjä olo tuntui epäterveelliseltä. Söin nopsaan melkein päivän kaikki kalorit (terveellistä ruokaa)ja nyt illalla päätin tehdä suklaakookospalloja. En tarvitse muuta, kalorit ylittyvät varmaan viidelläsadalla, mutta nyt on vain jostain syystä pakko saada nauttia... Tärkeä on, että en jatka tätä huomenna tai syö suklaapallojen lisäksi muita herkkuja. Ehkä myös psyykkisen jaksamisen kannalta on tärkeä, että välillä pitää herkuttelupäivää.
Jälkikäteen voin sitten katsoa mihin tällainen olotila ja toiminta johti, huijjasinko itseäni vai olinko sopivan armollinen.

On muuten ihan uskomatonta kuinka paljon 4 kilon pudotus muokkaa figuuria. Vatsa on sivulta litteän näköinen ja koko yläkroppa tuntuu timmiltä ja urheilulliseltä. Uinnin ja punttisalitreenin ansiosta rinnatkin näyttävät kiinteemmiltä, olo on paljon seksikkäämpi ja tämä olotila on hyödyttänyt miestänikin :)

Toivon pysyväni järkevällä tiellä tässä painonpudotuksessani, niin, että ulkonäköseikat eivät täytä koko elämääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti