Painokäyrä





torstai 31. heinäkuuta 2014

Ihana pyllerö taas :)

Jaahas juu kiloja tullut sitten sellainen 8 kiloa kesän aikana, eli painan nyt 84.2. Kyllä olen taitava! En tunne ketään toista, joka on näin hyvä laihduttamaan, urheilullinen ja säntillinen ja niin hiton taidokas myös lisämään elopainoa ennätysvauhtia! Musta tulis varmaan hyvä näyttelijä,koska osaan tämän painonvaihtelun niin hyvin :) Ikävä kyllä nälänhätää tai tai ballerinaa en voisi koskaan näytellä. En ole koskaan ollut oikein kunnolla hoikka....sellainen, että koivet ovat ihanan kaposet, että voi käyttää lyhyempää hametta häpeämättä paksuja pohkeitaan ja reisiään. Sellainen, että takamus olisi tuntunut jotenkin sopivan kokoiselta :) Jotenkin haluaisin vielä kokea sellaisen normaliuden tunteen elämässäni, vielä ennen kuin ylitän neljänkympin rajapyykin.

Tässä siis taas kuitenkin ollaan, ylipainoisia plösöjä. Olen taas syönyt välittämättä mistään, antanut palaa vain kuin viimeistä päivää...se jäi vähän päälle, ensin ulkomaanmatka ja sitten viikko mökillä paahtavassa helteessä ilman mahdollisuutta uimiseen sinilevien takia. Se mökki oli matkaa pahempi. En tiedä, ehkä mua masensi se  kuumuus ja levät, ehkä tekemättömät työt muodostuivat liian suuriksi ongelmiksi päässäni niin, että yritin ratkaista pahan olon syömällä.

Nyt siis taas kiinni arkeen ja töihin. Ajattelin samalla ottaa itseäni niskasta kiinni. Laittaa elämäni kaiken puolin järjestykseen. Jättää jokin liikaa aikaa vievää ja vaativa harrastus, järjestellä kotona, asettaa työsasiat sellaiseen hyvän jamaan, että töihin on kiva tulla ja töistä pääsee lähtemään kotiin vielä sellaiseen aikaan, että voi puhua elävänsä muutakin kuin työtänsä varten.

Kalorilaskuri taas käyttöön. Lyllertämään lenkille, pikkuhiljaa taas eteenpäin. Myös uimaan ja ehkä uuteen harrastukseen joogaan, tanssiin tai muuhun kivaan, sellaiseen josta tulisi tarve saada hoikka vartalo. Pikkuhiljaa taas eteenpäin. Olin ajatellut painavani 70 kiloa jouluksi, ei se mahdoton tavoite ole, mutta ensi kevääseen mennessä sitten ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti