Painokäyrä





lauantai 26. huhtikuuta 2014

Oranssia ja punaista elämää ja mitat

Olen niin iloinen koska edellisen kirjoituksen jälkeen paino suorastaan romahti alas. Se on pyörinyt nyt 76-77 välillä. Oli hyvä ratkaisu pohtia ja kirjoittaa ylös nuo ongelmakohdat miksi alan syömään liikaa. Tuntuu kuin olisin vapautunut niistä samalla kuin myönsin ongelmat itselleni.

Tänään on mennyt loistavasti. Kävin 10 kilsan lenkillä ja makasin sen päätteeksi hiekkarannalla nauttien. Illaksi menin kaverin luo. Sen kunniaksi kävin läpi vaatekomeroani, ajatuksena oli löytää raikas ja vähän erilainen yhdistelmä. Yhdistin mustan polvien yli ulottuvan nahkamaisen hameen oranssiin lyhythihaiseen paitapuseroon johon tuli musta kapea vyö, tämän päälle tuli punainen villatakki. Olin aika tyytyväinen lopputulokseen, varsinkin kun mies pisti poreeraamaan niin, että ylin nappi paidasta oli auki :)

Mulle on esteettisyys tärkeää, siksi on ollut kamalaa kun ei ole voinut pukeutua sillä tavalla kauniisti kuin haluaisi. Nyt olen vielä paljon itsevarmempi kuin nuorempana, joten voin myös pukeutua pitämiini vaatteisiin. Maanantaina töihin ihanan erilainen väriyhdistelmä ja hame:) Näiden pienten ilohetkien vuoksi laihduttaminen on vaivan arvoista. Elämään tulee lisää nautinnollisia hetkiä. Oli mukavaa myös pyöräillessäni läpi kaupungin kun miehet jäivät oikein tuijottamaan minua, taisin kyllä hymyilläkin siinä mennessä :)

Vapuksi piti saada 2 kiloa pois, nyt taitaa mennä jo neljä, mutta ei se haittaa. En taida päästä oikeaan tavoitteeseeni 75 kiloon, mutta en jää kyllä kauas :) Ja sitäpaitsi syksyllä asettamani 77 kilon tavoite on jo saavutettu!

Oli muuten pakko oikein tarkistaa mittanauhalla kun tuo vaaka näytti niin ihania lukuja. Tässä mitat siis:

Lantio 108cm
Vyötärö, kapein kohta 78cm
Vyötärö, levein kohta 88cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti