Painokäyrä





keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

TAVOITE SAAVUTETTU!!!!!!

En voi olla huutamatta. Siinä se nyt on jo toista päivää, ihana lukuni, tänään aamupaino pyöri 76.8-77.0, eilen 76.9- 77.1  välillä. Kirjasin tulokseksi tähän aamuun 76.9. Aivan mahtavaa!!! Tulihan se luku sieltä kun sinnikäästi vaan odotteli :)

Nyt usko tähän projektiin palautui ja jatkan sitä aikaisempaa suunnitelmaani, eli toukokuuhun mennessä 75 kg! Jess! Jossain vaiheessa sitten vielä 70.0 kiloon asti, mutta yksi asia kerralla :) Itseasiassa se oikea haavetavoitteeni on 69 kiloa, silloin Bmi:kin on 22.79 :) Eli siihen sitten jossain vaiheessa, en pidä kiirettä. Syyt tuohon painon pääsemiseksi on, että haluan juosta kevyemmin ja käyttää lyhyempiä hameita, eli en halua vieläkään kesällä kulkea hameilla paljain säärin, jospa sitten 69 kiloisena jo sääretkin hoikistuvat enemmän. Olen kyllä raskasrakenteinen, eli en voi kuvittelekaan saavani bambijalkoja, mutta vähän solakammaksi voisin myös sääristäkin tulla.
Eilinen meni melkein nappiin suunnitelmien mukaan. Capuccinon lisäksi söin kyllä pienen annoksen jäätelöä, mutta loppuillan ruuaksi otinkin vain mustikoita.

JESS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti