Painokäyrä





maanantai 13. lokakuuta 2014

Mörköjä mielessä

Nyt tuli kirjoituspakko, alkoi ärsyttämään niin paljon erään läheisen käytös, että siitä aiheutuva stressi meinaa saada mut huonolle tielle. Mulla on vaikeaa laittaa rajoja ja kun yritän niitä laittaa saan huonon omatunnon. En välitä olla käytettävissä itsestäänselvyytenä ja musta tuntuu, että mua käytetään välikätenä johonkin johon en kuuluisi. Jännää miten tällainen ristiriitainen paha olo saa oikein fyysisen pahan olon tuonne kurkkuun ja siitä aiheutuva levottomuus vie helposti kädet jääkaapille purkaamaan selvittämätöntä pahaa oloa. Muistan aina sen ruotsinkielisen lauseen: matmissbrukaren äter för att lösa livets problem. Eli ruuanväärinkäyttäjä syö ratkaistakseen syömällä elämänsä solmukohdat, tai ainakin koska ei löydä hyviä keinoja syö siihen avuttomuuteen kun ei tiedä mitä tulisi tehdä.
Nyt siis edessä monta päivää riskialtista aikaa. Läheiseni on täällä nyt ja joudun päivittäin taistelemaan omasta tilastani, oman elämäni oikeutuksesta. Aargh, että ärsyttää. En viitsi tässä sen tarkemmin, mutta huoh ja puh.

Nyt siis keinona nopeat päätökset, ei junnaamista sinne tai tänne, vaan ratkaisuja ja sen mukaan toimiminen. Pidän huolen omasta ajastani ja siitä, että saan tärkeät asiat suoritettua. Syön ruokaa, jota suunnittelen etukäteen, käytän Nutrilettia.

Ai niin viime viikko meni hyvin, mutta viikonloppu mökillä sai asiat sekaisin... Eli paino oli perjantaina 81.7, mutta launtaina söin liikaa makeeta, myös sunnuntaina käydessämme äitini luona. Aamupaino tänään aamulla olikin taas 83.5....harmitti, mutta onneksi "virallinen" punnituspäivä on perjantaina ja nyt viikko alkoi taas hyvin aamusalilla ja uinnilla. Illalla vielä kävelylenkille ja huomenna samoin :) Koitan käydä myös täällä aktiivisemmin pävivittämässä, saanpa purettua kaikkia mielessä pyöriviä kummallisuuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti