Painokäyrä





lauantai 16. marraskuuta 2013

Lapamato tai syöpäepäily :)

Nyt sitten paino senkun laskee, vaikka en ole tehnyt mitään enemmän oikein kuin esimerkiksi viime viikolla. Olen jopa syönyt hiukan yli sen viidensadan kalorivajeen päivittäin, jotain kummallista vaan tapahtuu ja paino on laskenut tässä viikon aikana jo noin 3 kiloa! Eli alkuviikosta se pyöri siinä 81-81.5 paikkeilla ja nyt lauantaina paino 78.5! Ihan uskomatonta, en keksi syytä, muuta kuin ehkä tiistaina överiksi syömäni ohrauunipuuron, tai sitten olen vakavasti sairas, ihan uskomatonta! Ohrauunipuuroöveri-päivän jälkeen vatsa toimi niin hyvin, että en muista sellaista aikoihin!

Eilen kävin shoppailemassa tyttäreni kanssa, pitkästä aikaa se oli ihan mukavaa, koska vaatevaihtoehtoja oli paljon enemmän, pystyin katsomaan niitä ihan eri silmin. Aikaisemmin kävelin vaatekaupassa ja mietin mikä vaate olisi mahdollisimman peittävä näyttämättä silti teltalta....
Nyt matkaan tarttui tyttärelle ja minulle ihanat juhlamekot. Mekkoni on ihan taivaallisen mallinen, Vero Modan musta mekko tästä pääsee katsomaan kuvaa. Näytän siinä paljon hoikemmalta, tietty ;) Shoppailun jälkeen kävin läpi vaatekomeroani, sieltä löytyi paljon käyttökelpoisia parempia kiloja odottaneita vaatteita. Monet ihanat tavoitepainoa odottaneet vaatteet sopivat nyt hyvin päälleni!

Oli siis mukava herätä tänään, tarkoitus on siivota lastenhuoneet, karsia kaikki ylimääräinen tavara, toivon, että se helpottaa tekemättömien töiden taakkaani. Ensin lähden kuitenkin lenkille. Sain mieheni suostuteltua hakemaan minut kun pääsen määränpäähän, näin säästyn alkumatkan ikävästä osasta paluumatkalla ja voin juosta vain"etenpäin" , joka on henkisesti kevyempää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti