Painokäyrä





torstai 21. marraskuuta 2013

Syntymäpäivä emäntä olemisen jälkeen..

Laihtumisen kannalta vaikeita aikoja takana, mutta olen selvinnyt niistä ihan hyvin. Lapseni syntymäpäiviä vietettiin ja viime päivät menivätkin lähinnä siivoillen ja leivoiten. Leipomuksista osa meni suuhunkin, enkä selvinyt kokonaan ilman ahmimiskohtauksiakaan. Mutta nyt ajat ovat takana ja koti on taas turvassa, eli herkut ovat loppu :) huh! Painoa tuli muutama sata gramma lisää, ihmetteln kyllä miksei tullut enempää, aavistelen, että ensi viikolla on tiedossa jumitusta.

Jokatapauksessa, nyt tänään voin oikein hyvin. Aamupaino oli sama kuin lähipäivinä, eli 79.3. Lähdin aamulla tapaamiseen juosten. Juoksin sinne ja takaisin yhteensä vähän vajaa 8 kilometriä ja tunnin. Ilma oli kamala, mutta nautin hupun alla tunteesta, että pääsin liikkeelle ja voitin itseni, tein matkasta nautinnon ja hyödyin samalla. Askeleet olivat oikein keveät, kehittyminen juoksijana on nyt päässyt hyvin liikkeelle. Luulisin, että kykenen pidempiin matkoihin yhä useammin koska olen löytänyt juoksemisesta sen kevennettyä yhä vain suuremman nautinnon.

Huomenna on tiedossa iltamenoja aikuisten seurassa. Lauantai tulee olemaan hyvin haasteellinen, olemme menossa anopin luokse ja tulen olemaan väsynyt edellisen päivän juhlimisista...miten pystyn vastustamaan pöydän antimia...huoh! Aina vaan näitä haasteita tulee, mutta nyt olen kyllä oppinut palamaan takaisin ruotuun ilman hirveitä syyllisyydentunteita taakkana. Uskon itseeni ja onnistumiseeni! Ennen kaikkea otan päivän kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti