Painokäyrä





tiistai 11. maaliskuuta 2014

Huihai nesteet lähti!

Kyllä, viime maanantain yli 84 lukeman jälkeen paino lähti putoamaan n. kilon vuorokaudessa, eli lauantaina aamulla vaaka näytti n. 77.6, huimat seitsemän kiloa nestettä tipahti alle viikossa! Ei voi siis todellakaan sanoa, että kroppa olisi ollut mitenkään normaalitilassa. Nesteidenkertymä ei johtunut liikasyömisestä, olin itseasiassa syönyt kevyesti koko edellisen viikon, lukuunottamatta pitsaa lauantaina. Kertymät johtuvat luultavasti muutamasta alkoholiannoksesta perjantaina (2 olutta, 1siideri), siitä seuranneesta migreenistä ja suhteellisen runsaasta särkylääkemäärästä seuraavina päivinä. Tämän lisäksi elämäntilanteeni on aiheuttanut aikamoista stressiä.
Terveydentilani ei nyt siis ole hirmuisen vakaa, vaikka tällä hetkellä oloni on mitä mainioin! Nesteet on poissa, olen ollut tupakoimatta yli 2 viikkoa, jonka ansioista juokseminen ja uiminen sujuu lennokkaasti, muutenkin tunnen olevani fyysistesti erittäin hyvässä kunnossa. Selvittelen vielä lääkärin kautta mistä syystä kehoni reagoi noinkin voimakkaasti, että oliskohan tämä sydänperäistä....
Syömiset ja urheilut sujuvat jokatapauksessa nyt hyvin. Paino oli tänään aamulla n. 78.8, eli ihan ookoo. Tästä toivottavasti mukavasti alaspäin kohti tavoitteani 77 kiloa, jota en vieläkään ole täysin saavuttanut. Sen jälkeen voin katsoa uusia matalampia lukuja, luulatavasti se 75 odottelee jo kulman takana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti