Painokäyrä





sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kevään tavoite sunnuntaiseen 4.5 mennessä, yhteensä - 3.8 kg ja 75 kilon paino

Nyt sujuu taas terveyden ja kunnon kannalta hyvin. Tämän aamun aloitin pitkällä 11 kilometrin lenkillä ja se sujui hyvin. Kuntoni on kasvanut ihan muutamassa viikossa, jaksan uida ja juosta ihan uudella tasolla. Silti paino nyt junnaa siinä 78.8 kilossa, olen syönyt melkein päivittäin kalorimääräni yli, jotenkin se laihdutusote on nyt herpaantunut. Innostus ja kunnolliset tavoitteet välietappeineen  puuttuu. Junnaan vaan tässä opitussa, joka toisaalta on ihan hyvä, mutta nyt olisi aika jo päästä hiukan eteenpäin ihan myös liikunnan helpottamisen vuoksi. Haluan myös olla kesällä hiukan lähempää"bikinikuntoa" vaikka ei näillä selluliiteillä nyt kauheasti kannata itseään esitellä :)

Lasketaanpa. Jos välietappi on toukokuun alussa , matkaa siihen on n. 7 viikkoa tästä sunnuntaista 16.3 lähtien. Ensi viikon loppuun mennessä (su 23.3) uskon kovalla tsempillä pääseväni 77 kilon painoon. Tämä vaatiikin sitten kaikkien herkkujen poisjättämistä koko viikoksi! Seuraava viikko saa olla rennompi, mutta tavoitteena olisi 500g pudotus, eli silloin lukema olisi 30.3 76.5. Seuraavaksi taas -500g, eli su 6.4 lukema olisi 76 kg tasan. Sitten voisin tasapainotella runsaan kaksi viikkoa 76 kilon painossa yli pääsiäisen. Eli sunnuntaina 27.4, lukema olisi 76 kg edelleen. Tämän jälkeen otan kunnon rykäisyn viimeiselle viikolle ja pudotan tasan 1kg sunnuntaiseen 4.5 mennessä. Eli lukema 4. toukokuuta olisi siis 75 kiloa! Jess! Näin teen, tämän jälkeen lähden vaateostoksille, eli kesäksi jotain kivaa :)Tavoitteeseen päästyäni tasapainottelen 75 kilossa muutaman viikon ihan rennosti. Muistan liikkua ja vahtia syömisiä. Mietin mahdollista seuraava tavoitetta tai tasapainottelun jatkamista yli kesän.

 Pudotusta tällä suunnitelmalla 7 viikossa 3,8 kiloa, ei todellakaan paha, mutta tiedän, että toi jo tuntuu. Tarvitsen tätä nyt myös, jotta en jäisi junnaamaan tähän tilaan, tässä tilassa en ole vielä saavuttanut tavoitettani, ja niin kauan kuin maalissa ei vielä olla on vaara, että paino lähtee hiipimään ylöspäin. Varsinainen maalinihan oli 77 kiloa, eli tällä suunnitelmalla pääsen hienosti senkin ohi. Viikon päästä siis siellä, kyllä tarviikin itsensä silloin jotenkin palkita. Taidanpa mennä kampaajalle ja kulmien siistijälle :)



Tavoitekuva!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti