Painokäyrä





sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pienestä kiinni

Viikon tulokseksi tuli 77.3 kiloa ( viikossa - 1,5kg), pääsin siis melkein viikkotavoiteeseeni tasan 77 kiloa.Ensi viikon maanantaihinhan suunnittelin 76.5 kilon painoa, eli pudotusta tästä pisteestä olisi 800 grammaa. Ei mahdoton, ollenkaan :)

Eilinen meni niin mallikaasti, että tuo tulos mahdollistui sen ansioista. En käyttänyt kaikkia liikunnasta ansaittuja kaloreitani, koska lauantai meni niin runsaasti yli. Nyt siis seuraavaan viikkoon lähtee ainakin mieleltä paljon hoikempi nainen ja kyllä päälläni olevat treenihousunikin roikkuvat niin paljon, että en meinaa uskoa silmiäni. Nämä housuthan olivat tiukat n. vuosi sitten.

77 kilon tavoite on erittäin lähellä, aivan ihanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!Oon odottanut sitä niin kauan, tuntuu hullulta, että olen koko ajan ollut siinä melkein tavoitteessa, mutta en ole kuitenkaan siihen asti päässyt, taitaa olla jotenkin psykologista :/
 Olen varmaan niin innoissani siinä lähellä, että ajattelen, että nyt voi vähän helpata otetta, no tällä kertaa en sitä tee. Kun olen melkein tavoitepainossa huomaan, että elämä ei sinänsä ole sen kummempaa laihempana, että mitä tästä laihduttamisesta nyt sitten hyötyykään??

 Nykyään motivoin laihtumisen iloa sillä, että on paljon mukavampaa ja helpompaa urheilla hoikempana. Ja kyllä muistan sen kamalan olon, joka seurasi mukana aina vaatteita pukiessa ja tilanteissa joissa tapasin tuttuja, en halua enää hävetä itseäni ja estää itseäni menemästä paikkoihin joissa voin tavata ihmisiä. Nyt olen vapaa sellaisista taakoista, voin keskittyä muihin epäkohtiin :D Näitä esimerkiksi parisuhteeni toimimattomuus ja työnkuvani tehottomuus....Ja tietty voin pukea paljon monipuolisemmin vaatteita päälleeni, on se kuitenkin aika mukavaa leikitellä erilaisten koknaisuuksien kanssa, ilman sitä kamalaa tuskaa, että miten ihmeessä näyttäisi edes vähän hoikemmalta....

 77 kiloon mennään nyt muutamassa päivässä :) Sitten pääsen toukokuun tavoitteeseen 75 kiloa, otan uusia tavoitekuvia. Toivottavasti tulee aurinkoinen ja energinen viikko!

Viikon voimakuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti