Painokäyrä





keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Junnaajunnaajunnaaa

Ja vielä ollaan 77.6 kilossa. Huoh, miten tämä on nyt niin vaikeeta. Tuo 77 kilon tavoiteraja on kaikinpuolin hankala, taitaa olla niin, että mä en sisimässäni oikein edes usko,että mä pääsen siihen, siksi tämä on nyt niin vaikeeta.
Eilinen meni ihan hyvin, onnistuin vain käyttämään aamiaisen ja lounaan aikana niin paljon kaloreita, että ilta jäi sitten vähän paniikinomaisesti vähemmälle. Töiden jälkeen olin kaupungilla tyttären kanssa ja söin pienen annoksen ihanaa italialaista jäätelöä. Kaloreita siinä sitten menikin laskujeni mukaan vähän päälle 200, mutta oli se sen arvoista. Sitten kanakeitto ja päivällisen jälkeen jäljellä ei enää ollutkaan kaloreita. Ilta meni harrastuksissa, mutta kotiin tullessa meinasi tulla paniikki. Olin muutenkin aika masentunut erilaisten sattumusten takia ja meinasin jäädä lojumaan. Onneksi järjen ääni soi päässä; mene lenkille tulet siitä iloiseksi ja saat syödä iltapalaa :) Lähdin ja palasin ja söin pienen iltapalan, eli oli se todellakin sen arvoista.

Aamupaino oli vaan tuossa junnauksessa taas....Tiedän, että nyt tällaisessa vaiheessa, pitäis olla tarkka, että pysyy reilusti sen -500kcal päiväannoksissa, muuten ei tapahdu notkahdusta alaspäin. Se on vähän kuin työntäis vauhtia kärrylle vähän loivemmassa alamäessä, työnnön jälkeen vauhti jatkuu kuin itsestään.

Päivän suunnitelmissa on hyötypyöräilyä ja mahdollista iltalenkkiä, teki se vaan niin hyvää eilen. Voisin tehdä vaikka ihan puolen tunnin kunnon intervallitreenin ja sen jälkeen kotona kahvakuulajumpan.
Aamupalan otin aika kevyenä, ei mennyt kuin 160 kaloria, eli tästä on hyvä jatkaa. Lounaaksi voisin käydä kotona paistamassa munakkaan ja salaattia siihen kylkeen. Päivällinen meneekin kanakeitolla sitten.

Huomenna voisi olla jo kivemmat luvut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti