Painokäyrä





sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikonlopun vaarat alkavat olla takanapäin

Vaarallinen viikonloppu alkaa olla selätetty ja olo on ihan mainio!
Perjantain juomapuoli valikoitui valkoviini+sprite yhditelmäksi ja niitä yhteensä kolme lasillista. Kotiin meniin jo puoli kahden maissa ja tupakkakaan ei palanut. Aamulla heräsin väsyneenä, mutta ilman päänsärkyä!!

Lauantaina ulkoilin tyttären kanssa aktiivisesti ja päänsärky pysyi poissa. Ostin harmikseni kaupasta leipäjuustoa ja lakkahilloa, olis pitänyt jättää kauppaan vaan. Ei sillä, että ne annokset eivät olisi riittäneet päivän kaloreihin, mutta kun katsoin sitä hiton hillopurkkia, en voinut olla ottamatta lusikkaa silloin tällöin ja loppuen lopuksi ajattelin, että on parempi vetää vaan kaikki pois, jotta ei epäonnistuisi seuraavana päivänä...Tuollainen on kuin roskiin heittäis ruokaa, sillä erolla, että ruuat kertyvät läskivarastoiksi takamukseeni....Eettisesti ei ole yhtään sen parempi tunkea ruokaa tuolla lailla itseensä kuin heittää se pois. Seuraavan kerran heitän loppuhillot pois vaikka kuinka pahaa tekeekin rahanmenon ym kannalta....

Hillot vaikuttivat päivän kaloreihin niin, että ylimääräisiä kaloreita tuli n. 600, eli nostin kalorimäärät jopa punaiselle, eli söin yli kulutuksen. Paino olikin aamulla 77.9...

No kyllä mä ihan onnistuinkin eilen. Olimme tyttären kanssa leffassa ja ostin vain pienen pussin kovia karkkeja. Silti sain niistä vatsan kipeäksi. Leffan jälkeen olin luvannut tyttärelle, että käydään hakemassa jätskikioskista kevään ensimmäiset jäätelöt. Kioskilla päätinkin ottaa kupin teetä ja olin niin onnellinen siinä auringossa siemailessani teetä, harmi, että ilta jatkui vähän epävakaammin!

Tänään olen ollut kiltisti :) Juoksin myös 7,5 kilometrin lenkin ihan hyvällä ajalla 50 minuuttia, tunne itseni vahvaksi ja varmaksi. Ensi viikon aloitan maanantaiaamun sali+uintiyhditelmällä, jees!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti