Painokäyrä





perjantai 21. maaliskuuta 2014

Vaarallinen viikonloppu edessä

Tänään aamupaino edelleen 77.8kg. Seurasin tuossa kalorilaskurin viikkokalorimääriä ja vaikka olen joka päivä tällä viikolla ollut alle kulutuksen, kalorimäärät ovat olleet huiman korkeat, eli sellaista 1500-2200 kaloria on tullut ahdettua päivittäin. Olen tietty myös liikkunut niiden edestä, mutta nyt kun tämä tässä junnaa, alkaa tuntua siltä, että pitäis laittaa itselleen joku yläraja, vaikka olisikin liikkunut. Eli jos se 1800 kaloria olis ihan ehdoton max liikunnallisina päivinä ja tietty liikumattomina syön sen 1400, jonka kalorilaskuri mulle määrittää.

Tänään olen vapaapäivällä ja ajattelin tapojeni vastaisesti viettää puolet päivästä ihan vaan kotosalla soittamalla pianoa ja lukemalla, ehkä jopa torkkumalla univelkoja pois. En lähtenyt mökille vaan olin eilen shoppailemassa tyttären kanssa. Shoppailun jälkeen menimme kahvilaan, jossa sorruin suunnittelusti yhteen munkkiin. Munkki oli harmikseni kuiva ja mauton, maistui vaan sokerille ja rasvalle. Itseasiasssa olin lopulta kuitenkin tyytyväinen siihen, että munkki ei tuonut mulle suurempaa mielihyvää. Tämän viikon herkkuja on ollut siis se pieni rasia popcornia ja eilinen munkki. Parempi kun ei olis ollu mitään, mutta hyvin ollaan kuitenkin pysytty alle kulutuksen (jonain päivinä kyllä nipin napin...).

Tämä viikko on siis tähän mennessä ollut vähemmän repäisevä kuin alunperin suunnittelin. Kuitenkin ihan ookoo. Myöhemmin tänään olen menossa moikkaamaan isoäitiä (tietää kahvia ja pullaa......huoh) ja illalla uintitreeihin (kahvi ja pullakalorit uidaan veks:)) ja myöhemmin illalla vielä baariin kuuntelemaan musaa ( tietää ehkä migreeniä.....joka aiheuttaa sitä turvotusta ja väsymystä ym)

Eli" vaarallinen" päivä tulossa. Suunnitelmia:

n. 1000 kaloria jäljellä tähän päivään:

Päivällä syön tonnikala-kananmunasalaattia+ hedelmää n. 300 kaloria ja kalakeittoa n. 400 kaloria =700kcal

Isoäidin luona voin syödä yhden pullaan n. 300kaloria

Uin n. 400kalorin edestä, eli pulla pois.

Ennen baariin lähtöä syön rahkan n. 250 kcal.Illalla en polta tupakka, jotta migreenin mahdollisuus vähenne. En juo olutta, punaviiniä tai paukkuja.
Juon paljon vettä, kevyttä siideriä tai valkoviiniä mahdollisesti, teetä ja lightcolaa.( n. 200kcal) Kävelen kotiin ja syön ennen nukkumaanmenoa ruisleivän ja raejuustoa.( n. 150kcal)


Laskelmieni mukaan ylitän siis päivän kalorit 200 kalorilla, mutta jään alle kulutuksen. Voin katsoa jos tuosta saisi vielä vähennettyä, tai sitten hyväksyn pienen ylityksen, ehkä se auttaa seuraavan päivän olotilaan.

Lauantaina koitan pysyä liikkeessä. En nuku ylipitkään, vain n.yhdeksään-kymmeneen. Jos on kaunis ilma menen lasten kanssa luontoon retkelle tai pyöräilemään. Voin myös mennä uimaan tms.Kotona siivoskellaan vähän ja nautitaan pelaamalla yhdessä yms. Pyydän ystäviä kylään tai menemme kylään.

Sunnuntaina menen perinteikkäälle pitkälle sunnuntailenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti