Painokäyrä





keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Elossa!

Joo, en kuollutkaan lento-onnettomuudessa, helpottavaa :) Painoa sen sijaan sain kerättyä, eli lähtöpäivän aamulla paino oli jopa 81.2 kg! Nyt tänään keskiviikko-aamulla vaaka näytti 83.8....eli sellainen n. 2,5 kiloa pamahti...Saa nähdä miten tiukassa nämä kilot ovat....

Syöminen meni kyllä juuri niin kuin suunnittelin. Syötiin joka päivä (erittäin) runsas aamiainen, päivällinen ja joku kahvilajuttu. Välipaloja ei syöty ollenkaan, ei ollut tarvetta koska aamiainen riitti pitkälle. Sellaista hallitsematonta syömistä ei tullut ollenkaan ennen tiistai-iltaa jolloin olin jo kotona.... Silloin lähti lapasesta! Ilmeisesti kotiin liittyvät stressit ja matkalla tapahtuneet pienet kiistatilanteet saivat mieleni ailahtelemaan. Halusin syödä, koska tunsin, että en oikein löytänyt ratkaisuja tapahtuneisiin tilanteisiin. Aloin märehtimään ja kelaamaan, mikä johti huonoon fiilikseen. Onneksi kuitenkin kävin lenkillä kuten lupasin.

Tänään en ole aikomuksistani huolimatta ehtinyt liikkumaan. Olen myös lähes tahtomattani joutunut syömään kaksi pientä muffinsia :) Kalorit ylittyivät tavoitemäärästä vain noin 100-200, eli ei paha. Huomenna uimaan ja salille. Pikkuhiljaa liikakilot lähtee taas liikkeelle!

Olin muuten ihan tyytyväinen matkalla otettuihin kuviin, alan jo näyttämään siedettävämmältä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti