Painokäyrä





torstai 3. lokakuuta 2013

Happy

Tänään olen ollut onnellinen. Koko päivä on ollut yhtä hymyä ja tunnen oloni jotenkin helpottuneeksi. Sain puhuttua lentopelostani aamulla ja se vähän helpotti, myös eiliset keskustelut ystävän kanssa vaikuttavat keventyneeseen mieleeni.

Alan ymmärtämään juttuja, sellaisia juttuja joita kyllä muuutenkin pitäis tajuta, mutta nyt alan sisäistämään niitä. Esimerkiksi sen, että sosiaalisissa tilanteissa olevat erilaiset kömpelyydet ja hiljaiset hetket eivät aina johdu musta, eli mun ei aina tarvitse yrittää löytää syytä itsestäni jos jokin tilanne tai juttu ei toimi. Sen sisäistäminen on kestänyt 35 vuotta. Huippua....Vielä joudun varmasti tekemään töitä sen asian eteen, mutta tärkeä on päästä eroon tästä itsekeskeisyydestä ja muuttaa toimintatapojaan niin, että ei yritä väkisin itse miellyttää muita, vaan asettuakin toisen tilalle ja ottaa huomioon, että toisella voi olla omia huolia, jännityksiä jne. Ne eivät vain näy ulospäin...

Kävin ihanalla iltalenkillä. Havahduin siihen ajatukseen, että en ole yli kahteen vuoteen juossut näin" kevyenä" lenkkiä. Aikamoista tarpomista on siis ollut nämä viime ajat...Vauhtini oli paljon kovempi kuin yleensä, enkä tuntenut väsymystä. Tyttöni pyöräili rinnallani ja pysähdyimme rannalla ruokkimaan sorsia. Oli oikein mukavaa. Kun tulin kotiin tein vatsalihasliikkeitä ja mietin, että voisin aloittaa taas astangajoogaharrastuksen kunhan vielä hieman kevenen. Astangajooga saa kyllä kilot karisemaan, se tsemppaa myös siihen, että haluaa olla kevyempi, koska liikkkeet ovat tosi raskaita raskaalla kropalla.

Tänään aamupaino oli 81.9. Huomenna uskon sen olevan n. 81.5. Aion syödä iltapalaksi kaksi ruisleipää tomaatilla, kinkulla ja cheddarjuustolla. Jätän juoksusta ansaitsemani kalorit syömättä koska olen ylittänyt kalorit parina edellisenä päivänä.

Gdanskin matkani lähestyy. Kaksi yötä ja sitten on lähtö. Tiedän, että laihdutus ei tule onnistumaan matkalla. Aion syödä runsaan hotelliaamiaisen, mutta jätän valkoiset höttöleivät ja murot yms syömättä. Aion myös ottaa ihania kahvileipiä kun olemme kahvilla ja illalla syödä maittavan ruuan ravintolassa. Aion välttää kaikkia pieniä väliapalanaposteluita. Sen sijaan pyrin siihen, että kun syön istun pöydän äärellä. Välipalaksi korkeintaan hedelmiä. Sellainen strategia siis.Varaudun henkisesti kahden-kolmen kilon painonnousuun. Jos tulee vähemmän, saan olla erittäin iloinen. Painonnousu tarkoittaa 84-85 kilon painoa keskiviikko aamulla. Aika masentava luku toki, mutta siitä se elämä sitten jatkuu eteenpäin ja heti tiistaina illalla tai viimeistään keskiviikkona lähden lenkille tms. Tiistaina lähden vähintään kävelemään! Ugh!

Astangajoogan asania



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti