Painokäyrä





torstai 24. lokakuuta 2013

Nyt se hiipii sieltä, se iso paha migreeni.......

Niin se aurinko vaan menee yhtäkkiä pilveen, niin ihanastikin kuin se paistoi tänään aikaisemmin ja eilen. Pääni on alkanut särkeä, ja tämä särky alkaa muistuttamaan uhkaavasti oikein kunnon migreeniä...jos se ei tänään laimene, huomenna on tiedossa erittäin tuskaiset oltavat....
Migreenin vuoksi tunnen itseni väsyneeksi ja masentuneeksi,huonovointisuus ja "ällötys" nostaa tarpeen tankata itseensä energiaa, tavallaan poistamaan heikkoutta. Aivot oikein huutavat syötävää, varsinkin tuhtia tavaraa kuten leipää ja banaania. (Olen jo nyt alkuillasta syönyt ja niukasti ylittänyt päivän kalorini, ylitykset tapahtuivat leivän ja banaanin muodossa....)
Mietin vielä muita keinoja päihittää tämän olotilan muuttumisen kolmen päivän tuskaksi. Jos saisin suoleni tyhjentymään kuonasta, auttaisikohan se? Tai jos menen kävelylenkille, se on ainakin auttanut hyvin viime kertoina.
Migreenin kuuluu myös muita kummallisia mielitekoja, ajattelin äsken ihania, uunituoreita joulutorttuja, melkein lähdin siltä istumalta ostamaan leivontatarpeita....Sitten mietin niitä polkuja. Mitä jos vahvistan tällaista vanhaa pinttynyttä polkua taas, eli annan periksi migreenin tuomalle heikkoudelle? Meneekö projektini siitä vain vaikeammaksi? Miten käy hienon kehityksen ja tavoitteen päästä lähiaikoina kasikympin alle? Entä jos vahvistankin niitä uusia polkuja? Uudet polut voisivat olla esimerkiksi sinne kävelylle lähteminen ja joulutorttujen sijaan voisin tehdä kevyemmän vaihtoehdon, eli luumukiisselin kaurapuuron kanssa. Luumut pistäisivät samalla vatsan toimimaan. ja ehkä saisin kuonaa poistumaan sillä.

 Muita uusia polkuja...hmm....itseni muistuttaminen siitä, että tämä olotila ei ole pysyvää, vaan ohimenevää epämukavuutta jonka ei tarvitse lamauttaa elämääni niin, että poden huonoa siitä, että en pysty tekemään mitään. Migreeniin täytyy oppia asennoitumaan niin, että nyt teen kaikkeni, että saan levätä ja se tavallaan myös oikeuttaa mut siihen, migreenin jälkeen jatkuu taas normaali elämä. Luonnollisesti työt on hoidettava, mutta niidenkin suhteen koitan löytää rauhaa ja lähteä aikaisemmin töistä migreenipäivinä

Näin, mieliteot helpottuivat nyt hieman, katsotaan pystynkö vastustamaan ajatusta ihanista tuoksuvista joulutortuista....PYSTYN! UGH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti