Painokäyrä





keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hyvä suunta jatkuu!

Eli aamupaino oli nyt pyöri nyt 80.6- 80.7 välillä, voi kun olen odottanut, että se tippuu alle 81 kilon. Nyt seiskalla alkavat luvut ovat todella lähellä, ihanaa! Täytyy kuitenkin muistaa, että menkat ovat pian alkamassa, silloin yleensä hyvä suunta vähintään jumittuu, mutta nyt jos ennen sitä saan luvut hilautumaan alaspäin, en masennu jumituksesta.

Kyllä on mahtavaa kun loppukesällä ostamani "tavoitefarkutkin" alkavat näyttää ihan liian löysiltä. Eli ostin farkut, jotka vaativat parin kilon nestepudotuksen ennen kuin ne menivät päälle, ilman, että vyötärön päälle tursuava vatsa meinaa hajota.... Nyt samat farkut pysyvät päällä vain käyttämällä vyötä, ja silloinkin ne hieman roikkuvat. Aamulla laitoin melkein päälleni jo seuraavat tavoitefarkkuni, (ne jotka menivät päälleeni vähän yli kaksi vuotta sitten hienosti ja joidenka malli hoikensi ihanasti). Ne ovat kuitenkin reisistä hiukan liian tiukat, päätin säästää niitä vielä parin kilon päähän :)Otin myös tavoitekuvaa farkuista tämän projektin alussa viime talvella: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhra0XWTaDjloVuUHMzOZQY4tq-dc7S5DbUuSPLvRW2izeaYDNIT3e91ER9dJFu6G5UElxJTp5ei3lhxRPkBN8XN6DJQvM56-vOKp-f91pVuJ_MJkb44tzepOoSbRPGmo64G0DePtjlZHxX/s1600/farkut+14.4.jpg
Voisin lähiaikoina kuvata tämän hetkisen tilanteen, jokatapauksessa, housut menevät hyvin kiinni, tiukkuus on lähinnä reisissä :)

Iloisin mielin kohti seuraavaa päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti