Painokäyrä





lauantai 26. lokakuuta 2013

Niistä tortuista jotain ja myös migreenihöpinää

Viime kirjoituksen jälkeen lähdin kävelylle, aikomuksena saada päänsärkyä laimentumaan. Heikon olon vuoksi söin kahvilassa pullan ja sen sijaan, että olisin tehnyt niitä joulutorttuja, tein luumukiisseliä vanilja vispin kanssa. Ei niin tuhtia, mutta sain illaksi himon kuriin :) Tulipa siinä sitten hieman vahvistettua toisenlaista polkua, eli kompromissia...toisaalta söin kyllä sen pullan siellä kahvilassa, mutta migreenipäivät ovat oikeasti poikkeustila, jolloin koitan hoitaa itseäni sillain  maltillisesti ;)

Jepu, perjantai alkoi hyvin, mutta jatkui taas päänsäryllä. Lääkitsin itseäni buranalla moneen otteeseen, joka ei poistanut särkyä, mutta lievensi ehkä hiukan. Illalla menin tyttären kanssa kylpylään ajatuksena oikeasti rentoutua, tytärkin osasi asian huomioida hyvin, enkä myöskään asettanut itselleni kovia paineita hauskanpidon suhteen. Lopputulos oli, että meillä oli rennolla tavalla oikein mukavaa. Jossain vaiheessa huomasin myös päänsäryn hävinneen:)
Lähdettyämme kylpylästä särky alkoi taas ja silloin päätin antaa periksi joulutorttu himolleni, hain kaupasta tarvikkeet ja leivoimme tyttäreni kanssa, oli mukavaa. Söin torttuJA (!) mahan täydeltä iltapalaksi. En kuitenkaan ylittänyt päivän kulutusta kaloreissa, tavoitekalorit (-500kcal kulutuksesta)kyllä ylittyivät:) Aamulla odotin jo hurjaa painonnousua, mutta paino olikin suureksi ilokseni pysynyt samassa kuin perjantaina aamulla, eli  n. 80.7kg tällä hetkellä :)

Aamulla migreenipeikko kiusasi mua taas. Otin rauhallisesti, söin aamupuuroa, vaihdoin rauhassa lenkkivaatteet, siivoin hieman ja lähdin lenkille rankkasateeseen. Ai, että teki hyvää! Juoksin kevyesti yli 6 kilsaa ja 43minsaa, aivan ihanaa lenkki ja parasta siinä oli, että päänsärky hävisi kokonaan!Eikä muuten ole tullut tasaisin sen jälkeen, eli tässä taisi nyt olla tämänkertainen migreenirupeama, ihan siedettävä, koska erilaiset apukeinoni ovat vaikuttanet särkyyn, jotain on selkeästi muuttunut!

Illan olimme isoäitini luona ja söin suklaakonvehteja RUNSAASTI! Eli varmaan sellainen 10-15 palaa....huh,että hävettää...... Kalorit pamahtivat taas yli tavoitteen(mutta ei yli kulutuksen)vaikka kävelin molempiin suuntiin yhteensä n. 40 minsaa. Olo on kuitenkin nyt hyvä ja rauhallinen. Juon teetä ja soittelen kitaraa, nautin siitä tunteesta, että vatsan täysi tuntu pikkuhiljaa laskee. Nautin  olosta, että tänään ei enää tarvitse tankata mitään. Toivon, että tämänpäiväinen ahmimisvimma ei kostaudu huomenna vaaálla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti