Painokäyrä





maanantai 28. lokakuuta 2013

Uusi viikko, hyvät lukemat lähtölaukaisuun!

Viikonloppu on nyt selätetty ja vaaka näytti tänään aamulla 80.4kg, eli hyvä hyvä, olen tyytyväinen!
Tällä hetkellä flunssa painaa vähän päälle, eli joudun varomaan raskasta liikuntaa, hirmuinen halu olisi kyllä tehdä vakio sali+uinti huomenna aamulla, toivottavasti olen kunnossa silloin!

Eilinen, eli sunnuntai meni ihan kivasti. Lähdin aamulla puolen tunnin kävelylle apteekkiin ja takaisin ja sen jälkeen siivoimme koko perhe monta tuntia kodin kuntoon. Ai kun ihana olo tuli kun nurkat tulivat puhtaiksi! Koko päivä meni siis syömättä, lukuunottamatta tuhtia puuroaamupala myöhään aamupäivällä. Tein päivälliseksi lasagnea ja se maistui kyllä erittäin hyvin silloin kun sain sen pöytään vasta viiden jälkeen. Söin todella runsaan annoksen ja melkein kaikki päivän kalorit menivätkin käyttöön siinä...Iltapalaksi tein vielä maustamattomasta jogurtista ja puolukoista+pähkinöistä herkun. Kalorit eivät ylittyneet, mutta lasagnehimokohtaus oli kyllä sellainen, että niistä pitäisi päästä eroon....Koko loppuillaksi mulle jäi nimittäin hirveesti mielitekoja, varmaanikin se pastan syöminen käynnisti tämän...Onneksi en käynyt kuin kerran närppimässä jääkaapissa lymyävää lasagnea...eli suhteellisen aisoissa pysyin:)

Nyt lähti taas uusi viikko käyntiin. Voi kun pääsisin 79 alkaviin lukuihin nyt tämän viikon aikana...se seiskalta alkava vaakanumero olisi niiiin kauniin näköinen silmissäni! Tämän viikon haasteena on konserttireissu veljeni kanssa, siellä tulee ainakin juotua ja juominen tarkoittaa melkein väistämättä krapulapäivää jolloin roskamättöruoka kutsuu....Tämän lisäksi olisi tarkoitus mennä viikonlopuksi äitini luo ja siellä tulee varmasti taas syötyä liikaa...tai sitten ei :) Voisin ottaa lenkkarit mukaan ja aktivoitua niin, että en ehdi syödä, voin myös täyttää kalorilaskuriin kaloreita kännykän kautta, joten eiköhän kurissapito onnistuu myös mummolassa vaikka se huomattavasti vaikeampaa onkin! Tavoite nyt sitten kuitenkin kasikympi alle tällä viikolla, se on pääasia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti