Painokäyrä





sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Housukuvia ja loppuviikon kuulumisia

Hieman vaikea, mutta kuitenkin rento viikko nyt takana. Olen kärsinyt migreenistä monta päivää ja kuukautiset ovat tehnyt erilaisia kepposia painon ja syömishimon suhteen. Luulisin, että painoni on huomenna samassa kuin viikko sitten maanantaina. Se ei ollut tavoitteeni, mutta ei haittaa, syömiseni on pysynyt aika hyvin aisoissa ja jälleen kerran voin ajatella normalisoituvani suhteessa syömisiin. Tämä tarkoittaa oikeastaan sitä, että olen paljon rennompi molempiin suuntiin. Esimerkiksi tänään ollessamme perheen kanssa torilla ostimme metrilakua. Söin omasta metristäni ehkä puolet ja päätin sitten ihan rennosti, että en tarvitse enempää, jaoin loppuosan lapsillle. Tällaista ei olisi tapahtunut ennen. Olisin joko jättänyt lakun kokonaan syömättä ja ehkä salaa harmitellut sitä, että joudun olemaan niin tiukka, tai sitten olisin ostanut lakuja koko porukalle paljon enemmän ja ihan itsekkkäästi siitä syystä, että itse haluaisin vetää navan täyteen.

Perjantaina tultuani ihan liian kevyistä uintitreeneistä (harjoittelin snorkkelin kanssa sukellustekniikoita ja se ei kuntoilun puolesta ollut kovinkaan tehokasta) mulle tuli pitkästä aika oikein reilu ahmimisvimmakohtaus.....Asennoiduin siihen niin, että ahaa, nyt tässä meneekin tällainen, koitanpa pitää nämä syömiset mahdollisimman kevyinä kuitenkin ja kyllä tämä sitten ohi menee. Mietin myös mistä kohtaus johtui. Syyt löytyivät kuukautisista ja ehkä niistä omasta mielestäni liian keveistä treeneistä, tunsin helppaavani otetta liikaa. Ajattelin myös, että pitkään jatkuneessa laihtumisprojektikissakin oli osa syytä, kehoni oikein huusi hiilihydraatteja ja energiaa, ja pohdinkin, että tällaisen jälkeen laihtuminen lähteekin paljon reippaammin liikkeelle. Kohtatus meni ohi kun napani oli täysi, ylitin kalorit perjantaina varmaan n. 800kalorilla, mutta selvisin henkisesti hienosti kohtauksen jälkeen! Lauantaina aamulla oloni oli rento, enkä syyttänyt itseäni. Söin jopa kaloreiden mukaisen pullan lauantaina oltuani uimassa lasten kanssa, tuntematta taaskaan syyllisyyttä. Joo tiedän, ei tällaisilla syömisillä voi kutsua olevansa laihiksella, mutta oikeasti en sitä olekaan, olen laihtumisprojektissa, sellaisessa, jossa haluan oppia terveet tavat loppuelämäkseni.

Tarkkuutta saan taas lisätä ensi viikolla kun migreenit ja kuukautiset ovat ohi. Suuri haaste on veljeni perheen monipäiväinen vierailu  alkaen ensi perjantaina. Siihen aion laatia oikein kunnollisen sotasuunnitelma :)

Sitten tämän päivän asiaan. Aloin viimeinkin siivoamaan vaatekomeroani. Tällä hetkellä vaatteet ovat sikin sokin pitkin makuuhuonetta odottaen projektin jatkamista :)  Kuitenkin, vaatteiden joukosta löysin mun viime vuosien laihdutusprojektien valkoiset tavoitehousut. Ne ovat mahtuneet hyvinkin päälleni edellisillä kerroilla, mutta nyt puuttuu tietty vielä aika monen kilon pudotus ennen kuin ne menevät kiinni tai sopivat. Kaikesta huolimatta nämä housut ovat vielä ihan täysin käyttämättömät! En ole leveäahterisena niitä halunnut käyttää...Ehkä tämän projektin jälkeen kehtaan pukea ne päälleni!!!

Toiset tavoitehousut ovat edellisenlaihdutusmaalini housut. Tykkään niistä niin paljon!Itse asiassa matkaa napin kiinni menemiseen on yllättävän vähän, vaikka kiloja pitäis pudota vielä vähintään 6... Ihan kuin olisin tällä kertaa vähän laihempi vaikka vaaka sanoo muuta. Olen kyllä urheillut ihan tajuttomasti, eli kiintymistä on varmasti tapahtunut :) Laitanpa sitten niitä kuvia näytille. Jatkoa seuraa kun siihen syytä löytyy!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti