Painokäyrä





perjantai 26. huhtikuuta 2013

Olihan se vain kummittelua tuo eilinen

No niin, alkaa olo hiukan normalisoitua. Kummallinen väsymys ja migreenikin taas kummitellut. Taitaa olla kaikki elämänstressitekijät vaikuttamassa...

Jokatapauksessa, vaakalukemat näyttivät tosiaan omiaan eilen, tänään aamupaino olo 83.4, nyt tavoitteeni on päästä  tästä alas 83 alle!!! Tämä junnaus näissä lukemissa( 83-84kg ) ottaa jo motivaation päälle!

Viikonloppuna on edessä kyläily pikkuserkun tupareissa toisella paikkakunnalla. Menen sillä linjalla, että en vedä övereitä lauantain juhlissa ja sunnuntaina herkuttelu saa loppua! Lauantai alkupäivän otan oikein kevyellä linjalla. Tämän viikonloppuohjelman vuoksi en toivo kummosempia ensi maanantain virallisista punnituksista. Tavoite voisi olla vaikka tosiaan se alle 83, eli 82.9!Siihen olisin oikein tyytyväinen. Siitä lukemasta olisi helpompi ponnistella kohti seuraavan viikon tavoitetta.

Tuo ensi maanantai 29.4 onkin laihtumiseni kakkosmaali, eli siihen olin kirjannut lukeman 82, mutta elämä tekikin kepposet ja siihen en nyt varmaan pääse. 82.9 saa luvan kelvata ja sitten saankin luvan kiittää itseäni jos siihen pääsen. Palkintona tuosta tuloksesta varaan itselleni hieronnan ja jos lukema on 83 tai enemmän, hierontaa ei tule :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti