Painokäyrä





torstai 18. huhtikuuta 2013

Kiireiset ajat alkavat ja haasteviikonlopun sotasuunnitelma

Nyt se sitten alkaa, nimittäin ajanpuute. Tähän asti olen voinut joustaa työpäivästäni urheilua varten, mutta nyt tällä viikolla aikaa ei enää ole ollut. Kahteen päivään en ole liikkunut ollenkaan. Alkaa melkeinpä pelottamaan. Painokin on edelleen sama kuin maanantaina, eli liikunnan vähyys kostautuu heti. Toisaalta on oikein hyvä, että paino ei ole lähtenyt nousemaan.

Ensi viikko on ajanpuutteen suhteen yhä samanlainen ja tätä jatkuukin sitten jouluun asti, eli nyt viimeistään tarvitsen suunnitelmallisuutta, paljon unta ja tsemppimieltä!

Nyt on myös edessä viikonloppu täynnä haastetta. Veljeni perhe tulee huomenna aamulla ja se tarkoittaa yleensä sitä, että syömiset lähtee lapasesta ja liikunnat jää nollille. Nyt tarvitsen suunnitelman muuttamaan tämän.

Tässä plan:


Huomenna perjantaina olen yksin neljän lapsen kanssa koko päivän aamusta iltaan, eli mulla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta lähteä liikkumaan. Projektini eteen aion kuitenkin taistella. Huomenna keitän itselleni linssikeiton, jota voin syödä silloin kuin teen jotain helppoa ja epäterveellistä lapsille., heheee.... Liikunnan voin hoitaa muodossa lasten kanssa käveleminen ulkona tai jos jostain löytyisi sopiva väli teen jumpan ja kuntopyöräilen/ astangajoogaan.

Lauantaina lähden aamulenkille/iltapäivälenkille. Muut saa katsoa lasten perään sen ajan. Syön linssikeittoa ja hedelmiä runsaasti, teen vihannesdippiä myös lapsille.

Sunnuntaina lähdetään porukalla uimaan, mä käytän tunnin itsekkäästi ihan omaa treeniäni varten.

Maanantaina punttis+uintitreeni/ lenkki.

Kaikkien pävien aikana koitan olla superenerginen ( haa liian vaativaa ...mut ehkä jotain sinnepäin). En esim. jää laiskottelemaan, vaan touhuun lasten kanssa. Tehdään simaa, pelataan lautapelejä, käydään ulkona kävelyllä jne. Voin myös jumppailla kotona aina kun ehdin.

Tässä oli siis haasteviikonlopun sotasuunnitelma. Tämä päivä on syömisten suhteen mennyt aika hyvin. Ylitin kyllä kalorit ehkä sadalla, koska söin vähän mannapuuroa iltapalaksi, mutta en stressaa siitä, koska kaikki pysyi hallinnassa. Tiedän, että jos tämä päivä menisi huonosti, huominen menisi ihan lekkeriksi kun on vieraita. Nyt vain projekti ja ne oikeat polut mielessä, niin ehkä tästä tulee jotakin myös vierailujen ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti