Painokäyrä





torstai 11. huhtikuuta 2013

Laahustan läpi viikon

Vähän on nyt puutumista ilmassa.....Paino junnaa tällä hetkellä maanantain lukemissa ja mielikin on vähemmän iloinen. Johtuu kyllä epäilemättä myös kuukautisista nämä molemmat, mutta silti ketuttaa. Mitään luovuttamiseen viittaavaakaan ei ole ilmassa, mutta ehkä hiukan negatiivisempia ajatuksia kuin aikaisemmin.

Ehkä tämä on nyt laihdutusväsymystä, olenhan käyttänyt energiaani tähän puuhaan nyt runsaan kuukauden. Myös pelkästään painon junnaaminen pitää mielen apeampana. Ehkä olisi parempi näin kuukautisten aikana olla menemättä vaa'alle. Viimeksikin siihen aikaan paino junnasi, eli ei kannata hyppiä katsomassa pettymystä silmästä silmään.

Herkkujen syömisen suhteen olen tehnyt parhaani. Kalorit pysyvät oikeissa lukemissa, mutta eilen söin kyllä iso-äitini tarjoamaa kakkua. Rokotin siitä monta kaloria ja kävin myös lenkillä illlalla, eli vaikutusta ei pitäisi sen vuoksi näkyä. Eilisen kakkuherkuttelun lisäksi ostin tänään minulle ja tyttärelleni kuningatartuutit kävellessämme kotiin koulusta. Oli muuten hämmästyttävän vähän kaloreita siinä, vain 150! Niitähän voisi syödä joskus kiireessä ihan välipalaksi :)

Kävin myös sovittamassa uimapukua päälleni. Ei olisi pitänyt.....Pukukopin valoissa korostui koko komeus, eli lantion runsas leveys selluliitteineen....Parempi olisi laittaa silmät kiinni ja pitää ne vaatteet päällä, silloin hoikistuminen tuntuu hyvältä :) En muuten ostanut uimapukua...Päätin sen sijaan laihtua lisää niin, että puvut eivät tee sellaisia tyhmiä muhkuroita siihen missä puvun lahkeensuu päättyy ja lantioni alkaa.... Uin tänään taas kiltisti vanhuudestaan löystyneen puvun kanssa vakiotreenini, eipä ainakaan ahdistanut niin paljon kuin uudella muhkurapuvulla olisi :D


Että näin tämä viikko on laahustanut kohti perjantaita.
Koitan saada positiivisemman draivin päälle loppuviikolle! Huomenna ohjelmassa uintitreeni, lauantaina uimahallivisiitti lasten ja ystäväni kanssa, sunnuntaina ehkäpä lenkki tänään ostamillani uusilla juoksukengillä :)
Toivottavasti housuni roikkuvat jo lanteilla silloin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti