Painokäyrä





maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantain virallinen punnitustulos

Jep, tasan kilo lähti viikossa , eli saan taas olla tyytyväinen. Painolukema on nyt 83.9, vaaka pyöri viikolla pienemmissäkin luvuissa, mutta näin nyt sitten kuitenkin maanantaille.

Pysyin loppujen lopuksi aika hyvin ruodussa koko viikon, mutta tajusin juuri eilen, että olin syönyt herkkuja melkein joka päivä, joka ei ehkä kuitenkaan ole järkevää, vaikkakin pysyin kaloreiden suhteen ihan hyvillä lukemilla. Aktiivinen liikkuminen  mahdollisti taas herkuttelut. Laitanpa alle viime viikon herkkusynninpäästölistan:

Maanantai (pääsiäispäivä) Pashakakkua 2 palaa+vähän suklaata (kalorit pamahti yli)

Tiistai: Ei herkkuja (kalorit ok!)

Keskiviikko:Proteiinipatukka...lasketaanko tämä..(kalorit yli n. 80)

Torstai: Isovanhempien luona ...jätskiä... ja illalla kotona jättimäinen 300kalorin proteiinipatukka (kalorit yli n. 80)

Perjantai: Iso Jätskitötterö (irto) ja Capuccino (kalorit ok)

Lauantai: 5kpl suklaapalleroita (itsetehdyt kaurahiutaleista)( kalorit yli n. 150)

Sunnuntai: Vaniljajäätelöä 1/4 litranpakkaus kotona ja suklaalastuja päälle (kalorit ok)

Tuosta nyt itsekin näen totuuden. Vain yksi tai kaksi päivää jolloin en ole syönyt epäterveellisiä herkkuja! Kalorit on pysynyt  kolmena päivänä oikeissa lukemissa, kahtena on mennyt yli vain vähän ja kahtena oikein kunnolla..... Kyllä minä kuitenkin taidan tarvita vähän skarppausta tuon makean syömisen suhteen. Tällaisilla elintavoilla huijaan vain itseäni, makeaa ei kuulu vääntää päivittäin, siitä siis eroon! Paino olisi voinut olla vaikka tasan 83, jos olisin ollut tarkempi.

Olen nyt kuitenkin tyytyväinen viikon tulokseen, en ole saanut ahmimisvimmakohtauksia, joka on todellakin tärkeintä, syöminen on pysynyt hallinnassani ja voin olla siitä iloinen! Tämän lisäksi olen "saanut" herkutella ja paino on silti pudonnut kilon. Nyt seuraava viikko menee tarkemmin! Ugh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti