Painokäyrä





keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Täällä ollaan!

Kummallista...olo on laihtunut, mutta vaakalukemat hypähtivät yhtäkkiä ylöspäin, ihan jopa 84.7 kummitteli. En kuitenkaan usko tuohon lukemaan, jos olo kerta on hoikistunut, niin eiköhän siihen ole enemmän luottamista kuin tuohon epäluotettavaan vaakaan :)Luulisin, että pari päivää sitten asentamani kierukka tekee vuotoinen ja supisteluineen jotain nestehäikkää kehooni.

Muuten olen ollut hiljaisempi tässä blogiroolissani koska elämäni on ollut jonkinnäköisissä mullistuksissa viikon verran. Isoisäni on huonossa kunnossa, luulin jo hänen kuolevan ja itse sain jonkinlaisen kohtauksen kierukanasennuksen yhteydessä. Se asentaminen oli niin kivuliasta, että meinasin pyörtyä siihen penkille samantien. Monet kerrat on tuo asennus tehty ennenkin, mutta ei ikinä tällaisilla kivuilla.  Vielä eilen yöllä alkoi sellaiset vuodot ja huono olo, että menin panikkiin, eli unta on todella vähän varastossa. Myös tämä aiheuttaa varmasti nesteiden kerääntymistä.

Koitan nyt rauhoittua, vaikka kaikki huolet pyörivätkin päässä. Tein aamulla ihanan, aurinkoisen  lenkin lainakoiramme kanssa ja se rauhoitti mieltäni. Saapa nähdä pääsenkö  suunnielmieni mukaisesti uimaan tänään....voipi olla, että olisi paras olla menemättä kun tuo kierukka tuossa kummittelee.

Näin tämä vain menee, laihtuminen varmasti hidastuu nyt, mutta kyllä se huimalaskukausi tekee tuloaan vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti