Painokäyrä





tiistai 16. huhtikuuta 2013

Viikkotulokset ja juttua migreenistä

Maanantain virallinen punnitustulos oli niin kuin ajattelin sunnuntaina sama kuin viime viikolla. Vaaka pyöri lukujen 83.8 ja 84.1 välillä, pysähtyen useimmiten 83.9 kiloon. Sen siis tulkitsin viikkotulokseksi, eli + - 0 kiloa.... Tästä tuloksesta johtuen pienenpieni motivaationpuute lähti liikkeelle. En saanut edes blogiin kirjoitettua ennen kuin nyt. En kyllä olis ehtinytkään ja jaksanut, olen kärsinyt migreenistä jo viiden päivän ajan....Sain hyvät migreenilääkkeet jokunen kuukausi sitten, mutta olo ei lääkkeenotonkaan jälkeen ole normaali. Tämän lisäksi särky alkaa uudestaan aina seuraavana päivänä, aika masentavaa olla tässä lääkekierteessä....

Kävin eilen päänsärystä huolimatta tekemässä kahden tunnin sali+untitreenin, tämän jälkeen päänsärky yltyi enkä halunut ottaa lääkettä, jotta pääsisin eroon särkylääke kierteestä. Olo oli tosi kamala eilen illalla, sen vuoksi mulla lähti täysin lapasesta ja lähdin ahmimaan pahaan olooni hiilihydraatteja. Tällä kertaa hiilihydraatit olivat muodossa murot mustikkakeitolla ja tällaisia täysiä lautasia oli yhteensä kolme. Tämän jälkeen vatsa oli vähintäänkin täysi ja ilmavaivat alkoivat....Olo ei myöskään parantunut vaan huonontui....Yöllä heräilin särkyyn ja annoin periksi, otin lääkkeen. Tämä päivä on mennyt hieman väsyneenä ja särky tekee tällä hetkellä tuloaan.... Kävin kuitenkin lenkillä illalla ja syömiset ovat mennyt nyt hyvin.

Tänään aamulla vaaka näytti edelleen 83.9 eli onneksi ei eilinen ahmiminen vaikuttanut muuhun kuin siihen, että treenit eivät päässeet pudottamaan painoa. Motivaatio pysyy, kirjoittelen huomenna tai torstaina lisää.




2 kommenttia:

  1. Löydät blogistani Laiskiaisen trimmaus blogihaasteen sinulle.

    Blogini löytyy osoitteesta http://laiskiaisentrimmaus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei Laiskiainen!

    Täytyy tutustua ajalla, kiitos valinnastasi :)

    VastaaPoista