Painokäyrä





perjantai 8. maaliskuuta 2013

Blogilupaus

Huomaan tosiaan, että odottelen innoissani hetkeä, jolloin voin avata blogini. Katsoa kuinka moni on käynyt lukemassa ja tietenkin toivon hartaasti niitä kommentteja! Otan mielelläni vastaan ideoita tai ihan mitä vain mielipiteitä tai juttua joka teille lukijoille juolahtaa mieleen. Vielä kävijämäärä on aika pieni, mutta on siellä aina joku eksynyt lukemaan raapustuksiani.

Tämä on muuten elämäni ensimmäinen blogi. En ole myöskään seurannut muiden blogeja ahkerasti, vaan lukenut jutun sieltä ja täältä. Luultavasti täällä käy sivuille vahingossa harhailevia, laihdutuksesta ja painonhallinnasta kiinnostuneita sekä myös niitä mun ihan oikeita anonyymejä ystäviä:)

Blogin kirjoittaminen on lupaus. Aion pitää sanani. Pääsen tavoitteeseen. En lupaa, että tie on helppo ja täynnä onnistumisia, tulen myös kirjaamaan ylös alamäet ja huonot fiilikset. Pidän myös tärkeänä, että en pakoile silloin kuin menee huonosti. Kun tuon vaikeudet reilusti esille, löydän myös keinon selvitä niistä!

En tule pettämään blogiani (ja teitä lukijoita) ennen kuin olen tavoitteessa, silloin en myöskään petä itseäni:) Ugh!

Eilen söin mokkavanukasta-mmmmmm-  Löysin reseptin KG-lehdestä. Oli muuten yllättävän kevyt herkku. Kaloreita tuli 177 yhdestä annoksesta ja lisäsin siihen vielä kevyt vispikermaa päälle. HuhHuh, että oli hyvää! Vaikeeta uskoa, että tuo olisi ihan sallittua ilman vaikutuksia seuraavan päivän painolukemissa..... Nyt en kuitenkaan tarkoituksellisesti taas  käynyt vaa'alla aamulla, jolloin olisin voinut tarkistaa mahdollinen plussa. En kyllä myöskään ylittänyt 1200 kaloria eilen, eli aika turvallisin mielin voin olla! Odottelen kärsivällisesti the Big day -maanantaita jolloin on viikkopunnitukseni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti