Painokäyrä





keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Syömisen vimma!

Niin, taas kohtasin sen syötyäni ihan terveellisen lounaan. Sen selittämättömän tunteen joka vaikuttaa minuun niin, että haluan syödä aina lisää. Sellainen "tyhjyys" ruokailun jälkeen "oliko tämä nyt tässä" "jospa vielä jotain mussuttais"....Olo olisi sopivan kylläinen, mutta jokin tarve minussa huutaa ravintoa, mitä tahansa, mieluiten hiilihydraatteja!!!

No, en syönyt. Otin lasin maustettua vichyä pahimpaan nälkääni. Mitähän tuollaisessa tilanteessa olisi hyvä oikeasti tehdä ja mistä se mahtaa johtua?
 Ruokailun jälkeen verensokerini varmaan nousee korviin, mutta hetken päästä tunnen oloni erittäin väsyneeksi, laskeeko verensokeri vai mistä mahtaa olla kyse?? Joskus mietin, että onko minulla diabetes, koska minusta tuntuu, että nuo verensokerit vaihtelevat kovasti....Pitäisi varmaan käydä testaamassa ja mielellään sulkemassa pois tuo vaihtoehto.

Joka tapauksessa, hyvin menee ruokailujen suhteen. Söin aamupalaksi Fitfarmin (Jutan dietti) kaurapuuro-raejuusto-mustikkakeitto-mössön ja lounaaksi maissikeittoa ja yhteensä neljä palaa ruisleipää oivariinin kanssa(ookoo olihan tuo vähän liikaa, mutta kun se oli niiiin hyvää). Voi olla, että nuo ruisleipä-överit laukaisivat ahmimisvietin, tuttu kaveri luonani. Siitä varmasti lisää myöhemmin.

En malttanut olla astumatta vaa'alle aamulla, olo oli niin keveä ja hyvä. Vaaka näytti kaikkea väliltä 86.9-87,3, mutta maltoin mieleni ja kirjasin uuteen kännykkäsovellukseeni Weight Watcheriin 87.3. Nyt kun olen nähnyt, että suunta on hyvä, koitan olla astumatta vaa'alle loppuviikon.

Onpa muuten tuskainen ajatus tuo, että ei saisi ottaa noita vaaka-kiksejä aamulla. Toisaalta voin odotella niitä superkiksejä ensi maanantaina, kun pudotus on toivottavasti vähän näyttävämpi.
Malttia, malttia siis, kaikinpuolin tarvitaan sitä. Tämä projekti on vielä pitkä ja painoa lähtenyt yhteensä vasta 800 grammaa, edessä on monen monta viikkoa täynnä vaikeita tilanteita ja toivottavasti myös monta onnistumisen hetkeä!


Lopuksi vielä kuva siitä minkälainen olen nyt (kuvien naiset eivät ole minä):

Ja muistutus siitä mikä on tavoitteeni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti