Painokäyrä





torstai 7. maaliskuuta 2013

Torstain turhamaisuudet

Viikon päästä on odotettavissa Tukholman matka ystävien kesken. Mikäs sen parempi syy keventää elopainoa! Tämän lisäksi ajattelin käyttää eräässä kauneushoitolassa olevaa piikkiäni ja tehdä elämäni ensimmäiset ripsien pidennykset. Jännittää hieman, koska joudun istutuksen aikana pitää silmiäni suljettuina kokonaiset 2 tuntia...Toivottavasti se on sen arvoista, sitten voin räpsytellä pitkiä ripsiäni muutaman viikon, tarvitsematta miettiä ripisvärin sotkeutumista tai  silmien meikkaamista arkipäivisin.

Tällaisilla pienillä arjen piristyksillä luulisi projektinkin etenevän mukavasti. Pitäisi miettiä jokin palkinto kun ensimmäinen tavoite 85 kg täyttyy maanantaina runsaan kahden viikon päästä. Ehkäpä hieronta tai kasvohoito olisi hyvä sellainen?

Tänään aamulla maltoin olla astumatta vaa'alle. Pelkään, että masennun jo edistystä ei ole tapahtunut, toisaalta tiedän viime päivistä, että suunta on oikea. Vaa'alle astuminen päivittäin voi olla vaarallista ihan jokapäiväisen normaalin painonvaihtelun vuoksi. Toivon varovasti, että painoni ensi maanantain viikkopunnituksessa olisi 85,9, tai yleensä vähän alle 86 (Silloin viikkopudotus olisi 2 kiloa tai enemmän). Todennäköistä on, että luku on kuitenkin lähemmäs 87....Näin se elämä vaan pyörii tällaisten maagisten lukujen ympärillä, vaikka ei siihen vaa'alle astuisikaan!

Tänään kävin lounastamassa mieheni kanssa idyllisessä ravintolassa. Valitsin salaattilounaan, joka oli kyllä salaatiksi aika runsas kanapaloineen ja ihanine lisineen. Pysyin kuitenkin tiukkana, enkä ottanut tarjolla olevaa, kermaista Broccoli-Feta keittoa. Olo salaatin jälkeen oli täysi, muttei ähky. Laskin summittaisesti kaloreiksi 500kcal jonka lisäsin My Fitness Paliin.

Elämä hymyilee tänäänkin!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti