Painokäyrä





sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Takaisin!

Reissut on reissattu ja oli kyllä ihanaa! Syömiset menivät kuten suunnittelin, lukuunottamatta tätä sunnuntaita, joka on mennyt vähän huonommin kuin olisin halunut, mutta vain syömisten suhteen:) Söin tuliais-jättitobleroonesta 3 palaa(yht 400ckal) ja nyt yhteensä 3kpl niitä kirottuja proteiinipatukoita....Eli kaloreita on heittänyt yli kokonaiset 1000....

Silti olen tyytyväinen itseeni. Koko eilinen päivä Tukholmassa sujui oikein hyvin. Söimme kasvisruokaravintolassa aivan mahtavaa ruokaa, enkä ollenkaan säästellyt, eikä se todellakaan ollut kevyttä...
Käytiin myös kahvilla ja join lattea sekä herkuttelin kokos-suklaapalloleivoksella. Join myös illalla siideriä ja drinkkiä. Silti en napsinut välipaloja, enkä ollenkaan karkkeja. Nyt ei edes tehnyt mieli nannoja, ihan kuin jotain muutoksia olisi jo tapahtunut pään sisälläni! Mahtavaa! Aivan käsittämättömän hyvä fiilis kun huomaa, että ei ei varsinaisesti edes joudu vastustamaan kiusauksia, vaan ei vain tee mieli syödä liikaa!! Siltäkö tuntuu kun on normaali suhtautuminen ruokaan ja herkkuihin? Ihanalta!

Tänään olo on ollut väsynyt ja tosiaan, olen antanut periksi mielihaluille, silti en sanoisi, että olisin menettänyt hallinnan kokonaan kuten yleensä tällaisina päivinä. Sen sijaan, että olisin jäänyt sohvalle tuijottamaan telkkaria, lähdin tyttären kanssa pitkälle kävelylle. Kävimme taidemuseossa katsomassa ihastuttavaa näyttelyä ja ruokkimassa sorsia veden äärellä. Nautin ruuan sijasta maailman parhaasta seurasta ja elämästä. Tuntuu kuin jokin tervehtyminen tapahtuisi pikkuhiljaa, vastoinkäymisetkin helpottuvat ja vähenevät.

Huomenna on The Day, nimittäin punnituspäivä toiselle viikolle. En odota liikoja, jos paino on pysynyt samassa kuin viime maanantaina, olen ihan tyytyväinen, pienestä laskusta olen erittäin tyytyväinen ja noususta ehkä hieman pettynyt. Minulla on kuitenkin viikko aikaa päästä ensimmäiseen tavoitteeseeni 85 kiloon, jos haluan pysyä aikatauluissa, eli kaikki on hyvinkin mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti