Painokäyrä





torstai 21. maaliskuuta 2013

Ristiriita sanojen ja tekojen välillä

Pohdin koko päivän kirjoittaako vaiko ei... Ihan kuin hävettäisi teidän harvalukuisten lukijoiden edessä se, että toimin eri tavoin kuin hienoissa suunnitelmissani aion.

En nyt ole hirveän pahasti hairahtanut tieltä, mutta kuitenkin sen verran, että tämä paino ei tästä hevilläkään nyt laske. Tein eilen suunnitelmieni mukaisesti kieltäytymislihasharjoituksen. Ostin kaupasta vanukkaita kaikille paitsi itselle ja sillä aikaa kun muut herkuttelivat, istuin itse takkatulen ääressä teekuppi kädessä. Olo oli ihan hyvä, mutta ei se fiilis ollut niin voittajaa kuin olin etukäteen ajatellut. Ehkä jopa pikkaisen harmitti. Toisaalta sain sitten sen kaivatun lihastreenin :)  Illemmalla kuitenkin oli nälkä ja päätin antaa itselleni luvan syödä viimeisen kirotuista proteiinipatukoista. Se oli julmetun ihana, ainoa ongelma oli, että se herätti ihan oikean nälän, eihän ne patukat mitään oikeeta nälkää vie.... Halusin olla järkevä ja otin lisäksi kaksi ruisleipää raejuustolla. Ylitin siis taas kalorit noin neljälläsadalla.... Aamulla ylitys palkittiin painon junnaamisella siellä samassa paikassa, eli paljon ylempänä kuin olis alkuviikon lukemien mukaan pitänyt olla mahdolllista.

Ensi maanantain 1. tavoitekin tässä hiukan painaa niskaan. Olin alunperin suunnittelut tulokseksi 85 kiloa, mutta nyt olen viime maanantain 85.6 lukemasta huolimatta jo hyvin kaukana siitä....Tämän aamun paino oli 86.7.
Uusi 1 tavoite voisi nyt olla 85.5, uskon vielä ehtiväni siihen, mutta se vaatii erityistä tarkkuutta ja liikuntaa viikonloppuna. Tämä päivä on myös mennyt hyvin. Kävin uimassa tunnin ja tienasin sillä 600 kaloria.Syömättä on vielä 300 niistä, joten uskon eilisen ylityksen nyt hieman tasaantuvan.

Tämä laskeminen tuntuu välillä tosi typeräältä. Toisaalta en tiedä yhtään sellaista keinoa laihduttaa, jossa ei jossain määrin joutuisi itseään pitämään kurissa. Numeroiden pyörittämisellä asia konkretisoituu paremmin kuin vain päättämällä vähentää syömistä. En ole ikinä onnistunut laihtumaan sellaisella päätöksellä. Olkoon siis numeroiden pyörittäminen vaikka loppuelämäni taakka, ihan sama, kunhan saan syödä kaikkia ruokalajeja ja opin tasapainoiseen elämään.

Huomenna käyn vielä vaa'alla, mutta sitten pidän parin päivän tauon jotta saisin hyvän viikonlopputsempin päälle odottaessani THE lukemia maanantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti