Painokäyrä





maanantai 25. maaliskuuta 2013

Viikkopunnitus tuloksia ja synninpäästöä...

Viikon tulos +-0kg (85.6kg).....ei hurraamista, mutta toisaalta ei ihan masentavakaan tulos. Koko ajan on kuitenkin sellainen kutina, että laihtuminen etenee,vaikkei se vaa´alla näkyisikään. Viikon tulos olisi ollut huomattavasti parempi, jos olisin viikonloppuna tarkkaillut syömisiäni paremmin. Jatkuva päänsärky ja väsynyt olo kuitenkin häiritsi tätä projektiani, energiani oli ihan maassa, eikä huvittanut tehdä oikeastaan mitään.....Sunnuntaina iltapäivällä vasta heräsin horroksesta ja aloin siiivoamaan kotia, joka sitten vei kohti parempia fiiliksiä.

Viikonlopun synninpäästölista:

Lauantai:
-2 lautasellista muroja ( ahmimisvimmakohtaus)
-2 mignonmunaa (tilasin mieheltä kaupasta)
-Popcorneja hirveät määrät ( mässäsin pelatessamme monopolia naapurin kanssa)

Sunnuntai:
 -Liikaa(!) itsetehtyjä hyvin öljyisiä lohkoperunoita
-Pikkusuklaamunia  n. 10 ja kindermunia 2 (tuli arvioitua vähemmän virpojia)
-Mansikkarahkaa liian iso kulhollinen ("terveellinen" iltapala oli liian hyvää...)

 (Näiden lisäksi tietty normaalit safkat päivän kaloreiden mukaisesti)

Eli kaloreita meni molempina päivinä yli yhteensä n. 1500....paljonkohan vähemmän se olisi tarkoittanut vaakalukemissa tänään aamulla jos olis jättänyt moiset herkuttelut väliin..... ehkä jopa kilon....voi hitsi se olis voinut olla vaikka 84.6...Ei noi herkut kyllä olleet sen arvoisia, etten saanut noin mahtavia vaakakiksejä tänään aamulla...No, ehkä ensi maanantaina sujuu paremmin.

Tuo pääsiäinen kyllä hieman häiritsee suunnitelmia, mutta koetan syödä erityisen kevyesti nyt alkuviikon ja sitten teen tarkan pääsiäisselvitymissuunnitelman :) Rescue-me! Ainakin tulen liikkumaan ja ulkoilemaan päivittäin, sillä pysyn aika hyvin kaidalla polulla ja varmistan, että kaloreita voi syödä hiukan enemmän. Suunnitelmissa on vierailu äitini luona, joka tunnetusti lisää painoani parilla kilolla.....Nyt täytyy selviytyä tästäkin haasteesta!!

Tänään kävin salilla ja uimassa. Ihan mahtava olo, sen lisäksi tuntuu kivalta kun saa syödä 600 kaloria enemmän tämän vuoksi. Käytin kalorit uinnin jälkeiseen proteiinipatukkaan ja mämmi+kerma iltapalaan- nam! Muutenkin olo on nyt todella energinen, tekisi mieli juosta ja hyppiä koko ajan :) Huomenna käynkin tyttären treenejen ajan hiukan juoksentelemassa, availen juoksukauttani rennolla otteella!

Uintifiiliksiä

Oikein positiivisin mielin siis tulevaan viikkoon. Laitanpa alle vielä alustavan liikuntasuunnitelmani:

( Ma: Uinti 60min-2km ja punttisali 45min)
Ti: Kävely ja hölkkäily illalla tyttären treeejen ajan n. 50min
Ke: Lenkki tai joogaaminen illalla/ lepopäivä
To: Pojan treenejen ajaksi salille ja uimaan
Pe: Pitkä kävelylenkki
La: Puutalkoo ulkohommia
Su: Juoksulenkki
Ma: Uimaan

Joka päivälle jotakin, sillä keinolla pystyn jatkamaan tätä menestyksekkäästi. Ehkäpä saan lukeman 84,5 ensi maanantaiksi, tai jopa 84, se olis kyllä hienoa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti