Painokäyrä





tiistai 19. maaliskuuta 2013

Jumissa

Huh huh, ihan järkyttävä jumitus koko kropassa ja päässä!

Heräsin migreeniin ja otin lääkkeeni, eli aamu alkoi pään jumituksella. Eilinen saliharjoitus tuntuu koko kropassa jäykkyytenä ja väsymyksenä. Koko kehoni päätä myöten on kuin unessa, koetan kannatella itseäni täällä töissä, vaikka paras olisi mennä makuuasentoon. Yritän vältellä sosiaalisia tilanteita, koska olen niin jäässä, että en jaksa edes puhua.

Tämä ei nyt todellakaan ole hyvä lähtö päivälle. Tiedostan nyt liikasyömisen vaaran. Kun energiat ovat näin kadoksissa, joudun pinnistelemään pelkästään pystyssä pysymiseen, silloin tekee mieli hakea lisää energiaa ja lohtua ruuasta.

Aamun vaakalukema oli myös järkytys, vaaka näytti 86.6, eli kilon enemmän kuin eilen. Koetan etsiä syitä tähän. Okei, vedin proteiinipatukkaöverit taas eilen, mutta kalorit ylittyivät vain kahdellasadalla, eli sen ei pitäisi näkyä kilon nousuna.
Tämän on ihan pakko johtua kuukautiskierrosta ja saliharjoittelusta. Eilinen saliharjoittelu tuntui yllättävän raskaalta, olisikohan nesteitä kertynyt tottumattomiin lihaksiini? Ainakin olo lihaksissa on tulehtunut. Olen myös aikaisemmin huomannut, että jos kuukautisten aikana ei tule migreeniä, se tulee sen päättyeessä. Se voi myös olla yhteydessä nesteiden kertymiseen, sormeni ovat ihan turvonneet ja tosiaan olo on mikä on......

Oma diagnoosini siis: lihaksia yhtäkkisesti kuormittava liiallinen salitreeni ja kuukautisten päättyminen yhdistettynä migreeniin. Ei siis hätää, antaa tämän vain kulkea ohi ja sen jälkeen olo on taas toivon mukaan hyvä. Nyt en saa masentua ja antaa periksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti