Painokäyrä





maanantai 11. maaliskuuta 2013

Viikkopunnituksen tulos

Miinusta tuli, ei ehkä ihan niin paljon kuin olisin toivonut, mutta silti ottaen huomioon lauantaisen repsahduksen aika kiva tulos. Eli viime viikon maanantaina oli paino 88.1 ja tänään maanantaina 86.3. Miinusta siis 1.8 kiloa, eli oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Vaaka kylläkin taas temppuili omiaan, lukemat pyörivät nimittäin 85.9 ja 86.5 välillä. Enimmäkseen se osui kuitenkin siihen 86.3 lukemaan. Mistähän saisi kunnon täsmällisen vaa'an, alkaa kyllästyttää tämä, jonka lukemat voi vaihdella jopa kilon, riippuen siitä, missä kohtaa lattiaa sitä pitää.... Nyt ei kyse ole edes siitä, että lattian pinta muuttuu (vrt matto/kova lattia), vaan jos siirrän vaakaa sentillä, lukema voi olla heti  vaikka 500 grammaa vähemmän tai enemmän. Tämän vuoksi vaa'alla on tietty paikka täsmälleen lattialankun vaon mukaan mitoitettuna. Sitähän vois kyllä helposti huijata itseään laittamalla vaa'an suotuisaan paikkaan silloin kuin tuntee, ettei painonpudotus ole oikein sujunut :)

Ihan "helpolla" tuohon lukemaan ei olla päästy. Liikuin todella ahkerasti koko viikon, eli kävelylenkkejä yhteensä n. 3tunnin verran ja uimassa kävin 4 tuntia ( ja 7 km (3 kertaa))yhteensä. Tämän lisäksi olin vielä salilla vajaan tunnin ennen uintia eilen.

1200 kaloria on mulle aika vähän, mutta liikkumalla pystyn tienaamaan mukavasti lisää niin, että ei tarvitse kulkea nälkäisenä.

Olkapää taputus itselle. Onnistunut viikko takana. Tällä viikolla onkin edessä suuria haasteita, nimittäin se ruotsinmatka ystävien kesken....siitä lisää myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Oon huomannu tuon saman lattia-vaaka-syndrooman. Itsekin pidän punnituksessa vaakaa tietyn laatan kohdalla wc:n lattialla.

    Löysin äsken linkityksen kautta blogiisi ja päätin heti lukea alusta loppuu. Kovat tsempitykset! ;)

    VastaaPoista